08. Miljönyheter

Skriv under! :)

2012-02-21 14:24 #0 av: TerriZue

Hej, jag är helt ny här på sajten men jag är mycket intresserad av miljö och hur vi påverkar den. Varför jag inte blivit medlem tidigare kan jag inte riktigt förstå..

Hur som helst, jag fick en länk skickad till mig (av min sambo) tidigare idag. En bra sida som samordnar protester mot lagar som förstör eller hjälper till att stötta bra lagförslag och liknande.

Just nu handlar det om ett förslag i Australien som går ut på att göra om större delen av korallrevet till ett naturreservat där fiske är förbjudet. Fyll i den och ett mail ckickas till Australiens miljöminister.

I de flesta länder finns tydligen regler som säger att hänsyn måste visas till invändningar som minst 1000 personer har skrivit under.

Jag tyckte det här kunde vara en bra sajt att sprida budskapet vidare, skicka det gärna vidare till folk ni känner också.

Länken: http://www.avaaz.org/en/save_the_coral_sea_4/?ckrCRcb

P.S Jag kollade runt lite och kunde inte hitta den här länken någon annanstans på sajten men om den redan finns är det ju jättebra och då ber jag om ursäkt för att det här bara blir en upprepning av vad som redan finns.

/Mimmie

Seeing isn't believing, believing is seeing.

 /Mims Medarbetare på Julen.ifokus och Harry Potter.ifokus

Anmäl
2012-02-22 10:31 #1 av: [Torahzen]

Jag har skrivit under!


Anmäl
2012-02-22 10:38 #2 av: TerriZue

Härligt! :) Det är bara att hoppas att man kan göra skillnad om man är tillräckligt många som säger ifrån. :)

Seeing isn't believing, believing is seeing.

 /Mims Medarbetare på Julen.ifokus och Harry Potter.ifokus

Anmäl
2012-02-25 00:22 #3 av: Stormblomma

Jag har skrivit under! Bra initiativ och välkommen till sajten!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.