Annons:
Etikettallmänt-om-miljö
Läst 1093 ggr
Sarah
2011-05-10 08:56

Jag skriver på dagens konflikt :)

Annons:
Sehvrin
2011-05-11 08:39
#1

Bra och intressant läsning. Tycker det var väldigt bra att du la till den där slutnoten, för man vill ju inte att folk ska sluta äta svenskt naturbeteskött.

Skulle köttet betala för sin egen miljöpåverkan skulle nog jag, och många fler, tvingas till att bli vegetarianer. Det är väl i och för sig inget negativt med det, fast eftersom den svenska matkulturen är så köttcentrerad skulle det bli ramaskri Tungan ute

Din artikel fick mig att fundera: Jag undrar hur mycket av maten man köper (både av animaliskt ursprung och vegetabilier) som egentligen kostar så mycket som det verkligen kostar?

//Johanna, medarbetare på miljö.ifokus, svensknatur.ifokus och studier.ifokus

Sarah
2011-05-11 12:15
#2

All mat är billigare än vad den kostar, spec inom EU-producerat där vi subventionerar jordbruket väldigt mycket. Men inga andra varor kommer upp i de här kostnaderna som kött gör. Ett kg bönor, kanske 10 kr extra…

Sarah
2011-05-11 12:16
Upp till toppen
Annons: